نوشته شده توسط : ali
مواد نگهدارنده در کنسروها، یکی از عوامل تشدید کننده بروز انواع سرطان ها می باشند. پس تلاش کنید تا کنسروهای بدون مواد نگهدارنده خریداری نمایید.




متخصصان صنایع غذایی معتقدند به مواد غذایی که در طول فرآیند تولید آنها از حرارت مداوم استفاده می شود و یا در داخل سرکه نگهداری می گردند، نیاز به اضافه کردن هیچ گونه مواد نگهدارنده ای نیست.

به نقل از یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بر اساس استانداردهای موجود در سازمان ملی استاندارد، انواع رب، خیارشور، شوریجات و ترشیجات، می بایستی فاقد مواد نگهدارنده باشند. چون که حرارت یا سرکه مورد استفاده برای تهیه و نگهداری این مواد غذایی به عنوان مواد نگهدارنده طبیعی مانع از فساد آنها می شوند.

ولیکن متاسفانه در بازار شاهد آن هستیم که بسیاری از کنسروها و مواد غذایی بسته بندی ذکر شده حاوی برخی مواد نگهدارنده می باشند. پس حقیقت چیست؟

متخصصان صنایع غذایی خاطر نشان می کنند که در طی بازرسی های انجام گرفته از مراکز تولیدی، مشخص شده که  انواع رب و خیارشورهایی که به صورت غیر استاندارد و در مراکز تولیدی ناشناخته تولید می شوند و یا به صورت فله و در بسته بندی های غیر استاندارد به بازار عرضه می شوند، حاوی مواد نگهدارنده ای همچون مواد ضد قارچ و ضد کپک می باشند که این برخلاف استاندارد می باشد.

بنابراین توصیه متخصصین تغذیه و صنایع غذایی به مردم، خرید کنسروها و مواد غذایی بسته بندی شده استاندارد با برند شناخته شده می باشد. 
 


:: بازدید از این مطلب : 1268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
 
 
دمنوش پوست سیب و دارچین و زنجبیل، انرژی بخش و سرشار از ویتامین میباشد
 
با توجه به این که این روزها هوا سرد است، بد نیست چند نوشیدنی گرم کننده و نیروبخش را به شما معرفی کنیم. نوشیدن این دمنوش ها بی تردید روزهای لذت بخشی را برای شما رقم می زنند.
 
 
دمنوش سیب
یکی از ذخایر خوب برای دمنوش های زمستانی پوست میوه ها است. پوست سیب و دارچین و زنجبیل دمنوش مناسبی است که اگر آن را مثل چای دم کنید و مدت نیم ساعت بگذارید دم بکشد، دمنوشی مناسب و انرژی بخش و سرشار از ویتامین برای زمستان خواهید داشت.
 
 
دمنوش مرکبات
نسبت مساوی از پوست لیمو، پرتقال، چای سبز و آویشن خشک را در یک قوری آب جوش 10 دقیقه دم کنید و در آخر کمی آب لیمو در آن بچکانید.
 
 
از خواص این دمنوش می توان به خاصیت ضدسرماخوردگی، کم کردن فشار و غلظت خون، کمک به عملکرد مطلوب کبد، انرژی زایی و برطرف کنندگی خستگی اشاره کرد ضمن این که دمنوش میوه ای در مقایسه با دمنوش گیاهی ویتامین بیشتری دارد، غنی از آنتی اکسیدان است و به افزایش سطح ایمنی بدن کمک می کند و مقوی اعصاب است.

دمنوش دارچین محرک اعصاب است و  قوای جسمانی را افزایش می دهد
 
 چای دارچین
این نوشیدنی را می توانید با سه قطعه دارچین چوبی در یک قوری به مدت طولانی دم کنید. می توانید نیم ساعت یا 45 دقیقه منتظر باشید و سپس به این نوشیدنی بسیار گرم و نیروبخش و ضد سرماخوردگی که کمی هم طعم تندی دارد، مقداری لیموی تازه اضافه کنید و با اندکی عسل آن را بنوشید.
 
 
چون این ادویه چاشنی غذاهای خانگی است، در دسترس ترین دمنوش محسوب می شود. دارچین، درد کمر، پا و مفاصل را کاهش می دهد و از دلهره و بوی بد دهان می کاهد و موجب افزایش فشارخون شده و رفع کننده سردمزاجی است. این دمنوش محرک اعصاب است و به دلیل طبیعت گرم و خشکی که دارد، قوای جسمانی را افزایش می دهد. البته انواع دمنوش زیره سیاه، گزنه، سنبل الطیب، نعنا، زنجبیل و هل نیز این خواص را دارند.   

دمنوش میوه به؛ مقوی قلب و کاهش دهنده استرس و نشاط آور است
 
 
دمنوش برگ و میوه به
می توان گفت دمنوش برگ و میوه ی به خوشرنگ تر و دلچسب تر از چای و نسبت به سایر دمنوش ها معطرتر و بهترین نوع آن است. این دمنوش، سرفه خشک را درمان می کند، آرامبخش، باعث تقویت قوای مغزی و نیز مقوی قلب و کاهش دهنده استرس و نشاط آور است. از خواص دیگر آن تقویت قلب، کبد، معده، اعصاب، رفع کننده بوی بد دهان، ضدسرماخوردگی و التیام دهنده سردردهای مزمن است و به هضم غذا کمک می کند.   
 
دمنوش گل گاوزبان، آرامبخش و نشاط آور است و رنگ رخساره را باز می کند
 
 
دمنوش گل گاوزبان
تجویز دمنوشی سنتی مانند گل گاوزبان می تواند مرهمی قوی برای سرفه های فصل سرما باشد. این دمنوش، آرامبخش و نشاط آور است، رنگ رخساره را باز می کند، تنگی نفس، گلودرد، دلهره و وحشت را از بین می برد و از غم و غصه می کاهد.
 
 
 
مصرف گل گاوزبان با عسل برای رفع تنگی نفس تجویز می شود و چون گفته شده حاوی منیزیم است از سرطان پیشگیری می کند. از دیگر خواص گل گاوزبان، تقویت قلب و اعصاب و جلوگیری از تپش قلب است. همچنین تقویت کننده کلیه و پیشگیری کننده از ورم و عفونت است و به دفع سنگ کلیه کمک می کند. مصرف این دمنوش برای زنان باردار و کودکان توصیه نمی شود.     
 
 
دمنوش مخلوط انرژی زا
 
این دمنوش می تواند حاوی گشنیز، هل، دارچین، زنجبیل، میخک و جینسینگ باشد. جنسینگ نیروزا و مقوی است و به عنوان گیاه جوانی در جهان شهرت دارد و در بهبود حافظه و نشاط و تقویت قوای ذهنی و جسمی مؤثر است. میخک مقوی مغز است و از سرطان جلوگیری می کند. زنجبیل نیروبخش و مقوی معده و هل، معطر و مقوی بدن و دارچین نیز شادی آور است. 
 


:: بازدید از این مطلب : 1253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
امروزه دانشمندان علوم سلامت دریافته اند که ارزش غذایی سبزی های سفید رنگ کمتر از سبزی های سبز، زرد و نارنجی نیست.
 
 قارچ، پیاز، گل کلم، کلم سفید، شلغم، هویج فرنگی، کلم قمری، موسیر و سیب زمینی ترشی جزء سبزی های سفید هستند. مطالعات علمی نشان داده اند که این سبزی ها در کنترل چربی خون، کاهش کلسترول خون و سلامتی دستگاه گوارش بسیار مفیدند.

 سبزی های سفید در رقابت با انواع سبزی های سبز، زرد و نارنجی دارای منابع غنی تری از پتاسیم و منیزیم می باشند. به همین دلیل هم هست که مصرف این نوع سبزی ها می توانند با به تعادل در آوردن حجم پتاسیم و منیزیم در بدن منجر به سلامت قلب و عروق، پیشگیری از افزایش فشار خون، پیشگیری از تولید سنگ های کلیوی، پیشگیری از آلزایمر، پیشگیری از ابتلا به برخی از سرطان ها و همچنین پیشگیری از افسردگی شوند.
 
برخی تحقیقات علمی همچنین ادعا می کنند که مصرف برخی از انواع سبزی های سفید می توانند باعث پیشگیری از پوکی استخوان و کاهش شیوع سردرد به خصوص سردردهای میگرنی شوند. اما برخی مطالعات دیگر این مساله را به طور کامل ثابت نکرده اند. اما به خاطر این که سبزی های سفید دارای حجم بالایی از فیبر غذایی نسبت به سایر سبزی های دیگر می باشند؛ بنابراین نقش موثری در کنترل اشتها، تنظیم وزن و پیشگیری از اضافه وزن دارند.
در مجموع توصیه متخصصان تغذیه آن است که مصرف توام سبزی های سفید، سبز، زرد و نارنجی با هم در سالادهای روزانه می توانند همچون یک مکمل غذایی مطلوب برای سلامت بدن نقش ایفا نمایند. 


:: بازدید از این مطلب : 1293
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
 
 
سبزیجات سرشار از مواد مغذی هستند و باعث افزایش انرژی بدن می شوند



بسیاری از ما برای به دست آوردن انرژی در طول روز مواد غذایی مانند کافئین، شکر، و دیگر گزینه های ناسالم را انتخاب می کنیم، که اگرچه به طور کاذب و به سرعت سطح انرژی را افزایش می دهند اما به همان سرعت، منجر به تخلیه انرژی نیز می شوند.

در اینجا 10 گزینه آسان و مفید غذایی برای تقویت انرژی در تمام طول روز پیشنهاد شده است:

غلات سبوس دار: کربوهیدرات ها در سوخت و ساز بدن نقش دارند ضمن این که گلوکز تولید شده از شکستن ترکیبات کربوهیدراتی، پس از ورود به جریان خون، در اختیار بافت ها و سلول های بدن قرار می گیرد. در این میان کربوهیدرات های پیچیده موجود در غلات سبوس دار و نان کامل، فرایند هضمشان طولانی تر است و سطح انرژی را پایدارتر نگه می دارند. کربوهیدرات های فراوری شده مانند نان سفید منجر به انفجار سریع انرژی و افت سریع آن می شوند.
 
 
 
ماست: اضافه کردن پروتئین به کربوهیدرات ضروری است و سطح انرژی را پایدارتر نگه می دارد. ماست یونانی در هر فنجان ماست سنتی حاوی 5 گرم پروتئین است. ماست منبع عالی برای داشتن یک صبحانه مقوی است. البته دقت کنید چون برخی از انواع ماست حاوی قند اضافه شده هستند.
 
 
 
آجیل: آجیل منبع عالی پروتئین، فیبر و مواد مغذی و یک میان وعده مفید است. تنها باید در نظر داشته باشید که یک چهارم فنجان آجیل برای میان وعده کافی است چون کالری بسیار بالایی دارد.
 
 
 
مخلوط میوه ها: این ترکیب منبع خوبی از کربوهیدرات های سالم، ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین آ و ث است که به پیشگیری از عفونت ها و تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کند. موسسه ملی تغذیه آمریکا توصیه به مصرف یک دوم فنجان از ترکیب میوه ها در روز برای بزرگسالان می کند. مصرف انواع توت ها با ماست و یا ترکیب سیب و موز برای میان وعده هم هضم راحت تری دارد و هم انرژی را در سطح بالاتر نگه می دارد.
 
 
 
ماهی: توصیه متخصصان تغذیه، مصرف دو وعده ماهی در هفته است. ماهی منبع عالی از پروتئین بدون چربی و سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 به شمار می رود. غذاهای دریایی از جمله ماهی همچنین غنی از مواد معدنی مانند آهن هستند که یک جزء هموگلوبین محسوب می شود و در حمل انرژی به سراسر بدن موثر است.
 
 
 
لوبیا: این دانه های مفید، سرشاز از پروتئین کم چرب هستند و بهترین گزینه برای گیاه خواران از نظر دریافت پروتئین محسوب می شوند. لوبیا همچنین غنی از منیزیوم، کلسیم، پتاسیم، و ویتامین های گروه ب است که برای متابولیسم سالم مفید هستند.
 
 
 
سبزیجات تیره رنگ: در کنار میوه ها، سبزیجات نیز سرشار از مواد مغذی هستند؛ به ویژه سبزیجات تیره رنگ مانند اسفناج، چغندر و دیگر گزینه های برگ دار، میزان نیاز به ویتامین ث، ویتامین آ، کلسیم، آهن، فیبر و پروتئین را در روز تامین می کنند. در واقع یک وعده اسفناج 200 درصد از میزان نیاز روزانه شما به ویتامین آ را تامین می کند.
 
 
 
شکلات تیره: تخمین زده شده که آمریکایی ها به طور متوسط در حدود 3.6 اونس شکلات در هفته مصرف می کنند. شکلات تیره و کمتر پردازش شده، غنی از آنتی اکسیدانی به نام فلاوانول است که نشان داده شده به حفظ سلامت قلب کمک می کند. قلب سالم به معنای وجود اکسیژن بیشتر در بدن و سطح انرژی بالاتر است.
 
 
 
ذرت: این منبع نیز کم چرب و سرشار فیبر است و یک میان وعده عالی برای حفظ سطح انرژی محسوب می شود.
 
 
 
آب: راحت ترین گزینه برای حفظ ذخیره انرژی است. چون حتی کم آبی خفیف در بدن منجر به افت انرژی می شود. شما باید روزانه حداقل 8 اونس مایعات بدون افزودنی های شیرین کننده دریافت کنید. نوشیدنی های کافئین دار، مانند قهوه، چای یا نوشابه، نمی توانند کم آبی بدن را در طول روز جبران کنند.
 
 
 
نکته: ورزش!
با وجود انتخاب گزینه های غذایی مفید برای نگه داشتن سطح انرژی، ورزش یک راه مفید برای تقویت انرژی شما است. بنا به اعلام انجمن قلب آمریکا، تنها 30 دقیقه ورزش در طول روز، منجر به ایجاد قدرت و استقامت قلبی عروقی می شود و اکسیژن و مواد مغذی مفید را به سلول های بدن می رساند ضمن این که تضمین کننده بهبود سطح خلق و خو است.


:: بازدید از این مطلب : 1352
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
یک ضرب المثل قدیمی هست که می گوید ” تو همانی هستی که می خوری” . سعی کنید تمام افکارتان را محدود به بدن نکنید زیرا رژیم شما نه تنها به بدن بلکه روی مو و پوست نیز تاثیر می گذارد.


در اینجا لیست غذاهایی که برای سلامت موها بسیار مفید هستند و به ضخامت، درخشش و رشد موها کمک بزرگی می کنند. 

هویج
 
هویج دربردارنده ویتامین A می باشد. ویتامینی که هم برای رشد موها و هم برای چشم ها مفید است. بتا کاروتن موجود در هویج به تبدیل ویتامین A کمک می کند. کمبود این ویتامین در بدن باعث حساسیت، خشکی و خارش پوست سر و نازک شدن موها می شود.
 
 
بادام
 
برای مراقبت مو سراغ آجیل ها بروید و به عنوان میان وعده بادام بخورید. بادام دارای مقدار زیادی بیوتین است و به رشد و دوام موها کمک زیادی می کند.
 
 
فلفل زرد
 
ویتامین C فلفل پنج برابر ویتامین نارنگی است. به همین دلیل از شما می خواهم مقداری فلفل زرد به سالادتان اضافه کنید و به آنتی اکسیدان های موجود در آن اجازه دهید تا به بدن جریان پیدا کنند و به رشد و تقویت موها کمک کنند.
 
 
تخم مرغ
 
آیا بدنتان به پروتئین، بیوتین و امگا۳ نیاز دارد؟ پس پیشنهاد می کنم تخم مرغ مصرف کنید تا به تغذیه و تقویت موها کمک کند. سفیده تخم مرغ را می توان به عنوان ماسک مو نیز مصرف کرد. مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ کافی است.
 
 
نارگیل
 
یا غذاهایتان را در روغن نارگیل بپزید و یا نارگیل بجوید انتخاب با خودتان است. نارگیل شامل ویتامین E، چربی های سالم، ویتامین K و مواد مغذی دیگری است که رشد موها را تقویت می کند.
 
 
گوجه فرنگی
 
گوجه فرنگی با مقدار قابل توجهی مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها ابرقهرمان سبزی هاست. می توانید آن را به تنهایی یا در سالاد مصرف کنید. آنتی اکسیدان های موجود در آن فولیکول های مو را محافظت می کند و تارهای مو را برای مدتی طولانی بلند و محکم می کند. گوجه فرنگی موها را از اشعه های مضر ماوراء بنفش خورشید محافظت می کند.
 
 
آناناس
 
نمی توان طعم دلپذیر آناناس را دوست نداشت. با خوردن آناناس بدنمان آنزیم بروملین و ویتامین C آن را جذب می کند. آب آناناس تمام ویتامین C و آمینو اسیدهای موردنیاز بدن را تامین می کند. این میوه به تولید کلاژن نیز کمک می کند.
 
 
سیب زمینی شیرین
 
سیب زمینی شیرین منبع ویتامین A و بتاکاروتن است. این دو ماده معدنی هم به رشد موها و هم به سلامت پوست سر کمک می کنند. 


:: بازدید از این مطلب : 1190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
اگر شما هم به دنبال کاهش وزن و لاغری هستید، ما در مطلب به راهکارهای ساده و عملی برای کاهش وزن بدون رژیم اشاره میکنیم. مطمئن باشید که با رعایت نکات زیر حتما نتیجه مناسب خواهید گرفت.
 
بر اساس تحقیقات دانشگاه میشیگان یکی از دلایل بیهوده خوری، کم خوابی است. کم خوابی یعنی خواب کمتر از 7 ساعت در شبانه روز که باعث می شود تا 6 درصد کالری اضافه وارد بدن خود نمایید و این یعنی اضافه وزن.
کمتر کسی را می توان پیدا کرد که در طول زندگی اش حداقل یکبار یکی از صدها مدل رژیم های مختلف درست یا غلط را امتحان نکرده باشد.
 
ما در مطلب به راهکارهای ساده و عملی برای کاهش وزن بدون رژیم اشاره میکنیم. مطمئن باشید که با رعایت نکات زیر حتما نتیجه مناسب خواهید گرفت:
 
 
برای وعده های غذاییتان زمان معین در نظر بگیرید
 
با تنظیم یک تایمر برای حداقل 20 دقیقه سعی کنید یک بشقاب غذایی که برای خوردن در آن وعده در نظر گرفته اید را در حداقل 20 دقیقه میل کنید. با آهسته خوردن غذا به بدنتان اجازه میدهید تا پیغام سیر شدنتان را به مغزتان برساند در این شرایط است که شما احساس سیری می کنید. وقتی تند و سریع غذا می خورید علاوه بر اینکه معده شما باید وظایف دندانها را هم بر عهده گیرد و در نتیجه فشار زیادی به آن وارد میشود، قبل از اینکه بدنتان زمان لازم برای ارسال پیام سیر شدن به مغز داشته باشد مقدار زیادی غذا خورده اید و این یعنی اضافه وزن.
 
 
بیشتر بخوابید تا بیشتر وزن کم کنید
 
یک ساعت خواب اضافه شبانه باعث می شود که در یک سال 7 کیلو وزن کم کنید. بر اساس تحقیقات دانشگاه میشیگان یکی از دلایل بیهوده خوری، کم خوابییست. کم خوابی یعنی خواب کمتر از 7 ساعت در شبانه روز که باعث می شود تا 6 درصد کالری اضافه وارد بدن خود نمایید و این یعنی اضافه وزن.
 
 
سبزیجات بیشتری مصرف کنید
 
خوردن میوه جات و سبزیجات بیشتر یک راه عالی برای کاهش کالری دریافتی و افزایش مصرف فیبر است. میوه جات و سبزیجات را به صورت خام بدون افزودن سس یا پخته بدون افزودن روغن مصرف کنید.
 
 
قبل از شروع وعده غذایتان سوپ بخورید
 
خوردن سوپ های ساده قبل از غذا باعث می شود که اشتهای شما بسیار کمتر شود و زودتر احساس سیری کنید
 
 
دانه های کامل (سبوس دار) مصرف کنید
 
مصرف دانه های کامل مثل برنج قهوه ای، گندم و جوی با پوست و آرد سبوس دار هم باعث می شود که شما زودتر احساس سیری کنید و هم میزان کلسترول خون می شود.
 
 
یکی از لباسهای زمان لاغریتان را جلوی چشمتان قرار دهید
 
یکی از لباسهای مورد علاقه خود را که دیگر برایتان اندازه نیست را در جایی که جلوی دیدتان است آویزان کنید. این کار به شما انگیزه بیشتری برای درست خوردن میدهد.
 
 
صبحانه سالمتری میل کنید
 
خوردن املت و نیمرو سوسیس و کالباس را برای صبحانه در نظر نگیرید. صبحانه کاملی از نان و پنیر و دانه های کامل در نظر بگیرید.
 
 
اگر عشق فست فود هستید پیتزای سبزیجات را جایگزین پیتزاهای چرب و گوشتی کنید
 
با این کار می توانید در آن وعده 100 کالری کمتر وارد بدنتان کنید. پنیر کم چرب را جایگزین پنیرهای پیتزای معمولی کنید تا باز هم کالری کمتری دریافت کنید.
 
 
اگر عاشق نوشابه هستید این پیشنهاد مارا عملی کنید
 
اگر نوشابه زیاد می نوشید یکی از نوشابه ها را با آب یا نوشابه زیرو جایگزین کنید. با این کار در روز 10 قاشق کمتر قند مصرف کنید.
 
 
لیوان باریک و بلند را جایگزین لیوان خود کنید
 
با این کار هنگام نوشیدن با خوردن مقادیر کمتر نوشابه احساس می کنید که بیشتر نوشیده اید و در نتیجه ناخود آگاه مصرف نوشیدنی های شیرین و پر کالری کمتر می شود.
 
 
چای سبز بنوشید
 
تحقیقات نشان داده که نوشیدن چای سبز منجر به افزایش سرعت سوخت و ساز بدن می شود.
 
 
از ورزش های ذهن مثل یوگا استفاده کنید
 
ورزش هایی مثل یوگا و مدیتیشن با آرامشی که به شما می دهد باعث فروکش کردن و کنترل اشتهای کاذب در شما می شوند.
 
 
سعی کنید بیشتر از غذاهای خانگی استفاده کنید
 
بیشتر افرادی که در کم کردن وزن موفق بوده اند حداقل 5 روز در هفته را در خانه از غذاهای خانگی تغذیه کرده اند.
 
 
هنگام خوردن غذا به خود یک زمان وقفه بدهید
 
این کار باعث می شود که میزان قند خون شما تنظیم شود و زود تر احساس سیری کنید. حواستان باشد، احساس سیری با احساس پری زیاد متفاوت است.
 
 
آدامس نعنایی تند بجوید
 
جویدن آدامس نعنایی تند باعث می شود که عطر و بوهای مختلف کمتر شما را تحریک به خوردن کند و همچنین جلوی پراکنده خوری بعد از وعده های غذایی را می گیرد.
 
 
ظرف غذایتان را کوچکتر کنید
 
با این کار ناخود آگاه مقدار کمتری غذا می خورید و حدود 100 تا 200 کالری کمتر در طول روز دریافت می کنید. با همین کار سالانه حدود 5 تا 10 کیلو از وزنتان کم می شود.
 
 
به اندازه مناسب غذا در ظرفتان بریزید
 
اندازه غذایی که سیرتان می کند را در نظر داشته باشید و سعی کنید در هر وعده به همان اندازه غذا بکشید.
 
 
قانون 80-20 را رعایت کنید
 
سعی کنید هر چقدر غذا در بشقابتان می ریزید فقط 80 در صد آن را میل کنید و 20 درصد آن را باقی بگذارید.
 
 
روش غذا خوردنتان را در رستوران تغییر دهید
 
بیشتر غذاهای رستوران ها به متوسط چاق کننده تر از غذاهای خانگی هستند پس اگر به رستوران برای صرف غذا رفتید نکات زیر را رعایت کنید:
– با یک دوست در غذایتان شریک شوید.
– به جای غذا پیش غذا سفارش دهید.
– اندازه کودک سفارش دهید.
 
 
روزانه 100 کالری بسوزانید
 
برای این کار روزانه 20 دقیقه پیاده روی کنید، یا 30 دقیقه در خانه گرد گیری کنید، یا 20 دقیقه باغبانی کنید.
 
 
وقتی توانستید یک عادت غلط را ترک کنید خود را تشویق کنید
 
می توانید با خرید یک لباس مورد علاقه یا وقت گذاشتن برای یک فعالیت مورد علاقه خود را تشویق کنید.
 


:: بازدید از این مطلب : 1299
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
بهترین راهکار این است که از مصرف روزانه و بیش از حد برخی از خوراکی های چاق کننده به کاهش وزن مورد نظرتان برسید.



برای رسیدن به تناسب اندام لازم نیست که حتماً یک رژیم لاغری سخت داشته باشید و خودتان را از لذت خوردن انواع خوراکی های خوشمزه محروم کنید، اما بدون مقداری پرهیز کردن هم نمی توانید به اهداف خود برسید، بهترین راهکار این است که از مصرف روزانه و بیش از حد برخی از خوراکی های چاق کننده به کاهش وزن مورد نظرتان برسید.
 
 
۱. کره
 
مدت ها است می دانیم مصرف کره و پنیر منجر به افزایش وزن می شود. پژوهشی در دانشگاه هاروراد دریافت، افرادی که محصولات لبنی مصرف می کنند، در ازای هر چهار سال مستعد افزایش حدود ۱۳۶ گرم هستند. البته ماست در میان محصولات لبنی یک استثنا است، آدم هایی که ماست می خورند کم تر در معرض افزایش وزن قرار دارند. البته ماست منجمد فاقد باکتری های زنده است و غالبا به اندازه ی یک بستنی دارای کالری است، و به خاطر داشته باشید، محصولات کم چرب دارای قند بیش تر هستند.
 
 
۲. انواع دسر
 
دسرهای پرچرب مانند بستنی، پای، و کیک پنیری باعث افزایش وزن می شوند. مصرف اندک این قبیل خوراکی ها، آن هم در مناسبت های خاص چندان مشکلی ایجاد نمی کند، ولی مصرف بیش تر می تواند سلامت و تناسب اندام تان را تهدید کند. پای های خامه ای و آجیلی نسبت به پای های میوه ای بیش تر کالری دارند. یک هشتم پای یا کیک پنیری به اندازه ی یک وعده ی غذایی کامل کالری دارد، و بسته به مواد تشکیل دهنده اش دارای ۳۰۰ کالری بیش تر از ۴۰۰ کالری مجاز است. نصف فنجان بستنی وانیلی حاوی ۱۳۵ کالری است.
 
 
۳. میوه های خشک
 
میوه های خشک علاوه بر آن که دارای مقادیر زیاد کالری و قند هستند، بالطبع آب کافی هم ندارند. گهگاه می توانید به اندازه ی یک چهارم فنجان از این خوراکی ها مصرف کنید، مصرف بیش تر توصیه نمی شود.
 
 
۴. آب میوه
 
آب میوه به اندازه ی نوشابه حاوی قند است. نوشیدن آب میوه میزان گلوکز را بالا می برد و باعث می شود کبد این گلوکز ها را به عنوان چربی ذخیره می کند، و همه ی این ها منجر به افزایش وزن می شوند. پژوهش ها نشان می دهند نوشیدن آب میوه می تواند در هر چهار سال حدود ۱۴۰ گرم به وزن تان اضافه کند.
 
 
۵. غذاهای سرخ شده
 
غذاهای سرخ شده دیگر تبدیل به بخشی از زندگی مان شده اند، ولی پژوهش ها نشان می دهند مصرف روزانه ی غذاهای سرخ شده در خانه می تواند هر چهار سال حدود ۱۶۳ گرم به وزن مان اضافه کنند و مصرف این غذاها در رستوران نیز در هر چهار سال باعث ۱۲۷ گرم افزایش وزن می شود.
 
 
۶. سیب زمینی
 
پژوهش ها نشان می دهند هر نوع غذایی که با سیب زمینی درست می شود، وزن را افزایش می دهد. سیب زمینی پخته شده، رنده شده، و کبابی به یک اندازه در افزایش وزن تاثیرگذار هستند. مصرف روزانه ی سیب زمینی در هر چهار سال ۵۸۰ گرم به وزن تان اضافه می کند. هنگام درست کردن پوره ی سیب زمینی سعی کنید از سبزیجاتی نظیر گل کلم نیز استفاده کنید، تا هم سبزیجات مصرف کرده باشید و همین طور میزان نشاسته ی آن کم تر شود.
 
 
۷. سبزیجات نشاسته دار
 
اگرچه این خوراکی ها حاوی ویتامین و فیبر هستند، ولی اگر نگران حفظ تناسب اندام تان هستید باید مصرف شان را محدود کنید. خوراکی های نشاسته دار نظیر ذرت و سیب زمینی قند خون را بالا می برند و به مقداری زیاد حاوی کالری هستند. البته مصرف متعادل نشاسته برای سلامتی تان مفید است.
 
 
۸. غلات صبحانه
 
اگر وزن اضافه نمی خواهید، غلات صبحانه را از خوراکی های صبح تان حذف کنید. شروع روز با خوردن یک کاسه ی بزرگ از این خوراکی ها، کاری اشتباه است، زیرا غلات صبحانه مملو از کالری و قند است. و البته، ترکیب آنها با شیر و میوه های خشک وضعیت را وخیم تر هم می کند.
 
 
۹. گوشت فرآوری شده
 
اگر گوشت فرآوری شده مصرف می کنید، پس قطعا در انتظار چاق شدن باشید. پژوهش ها نشان می دهند مصرف بیش از حد گوشت قرمز در چهار سال ۴۳۰ گرم به وزن تان اضافه می کند.
 
 
۱۰. خوراکی های بدون گلوتن
 
اگر فکر می کنید خوراکی های بدون گلوتن سالم تر هستند، کاملا در اشتباه هستید. معمولا این قبیل خوراکی ها حاوی مقادیری زیاد کالری، قند و چربی هستند. یک پژوهش نشان داد احتمال افزایش وزن در افرادی که محصولات بدون گلوتن مصرف می کنند نسبت به افراد دیگر بیش تر است. 


:: بازدید از این مطلب : 1229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
متخصص طب سنتی با اشاره به بخور و نخورهای فصل تابستان گفت: بهتر است در فصل تابستان غذاهای سنگین و غلیظ زمستانه کنار گذاشته شوند و از خوراک‌های معتدل‌ و سبک تابستانه استفاده شود



ناصر رضایی‌پور, متخصص طب سنتی در رابطه با بخور و نخورهای فصل تابستان و راه‌های پیشگیری از بیماری در فصل بهار و تابستان، اظهار داشت: سیاهه خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی که برای تابستان در پزشکی سنتی پیشنهاد داده شده نشان می‌دهد که پیشینیان ما هم از دانش تغذیه و هم از حکمت‌ها و عبرت‌های آن آگاه بودند.
 
حکمای قدیم بهترین خوراک‌های تابستانه را خوراکی‌هایی می‌دانستند ضمن برخورداری از اعتدال،‌لطافت، سبکی، طبع سرد و گرم، فرو شوینده صفرا باشد تا بتوان با اطفای حرارت و خنک کردن بدن از آسیب‌های گرمی خشکی مفرط هوا و تاثیر آن در افزایش تولید خلط صفرا جلوگیری کند.
 
غذاهای مناسب فصل تابستان
 
بهتر است در فصل تابستان غذاهای سنگین و غلیظ زمستانه کنار گذاشته شوند و خوراک‌های معتدل‌ و سبک تابستانه به میان سفره‌ها آید. آش‌های ساده، رقیق و کم گوشت که با آب انار،غوره و چاشنی‌های کم ترش برای فصل تابستان خوراکی مناسبی به‌شمار می‌روند.
 
نوشیدنی های مناسب فصل تابستان
 
    شربت سکنجبین
    شربت لیمو
    غوره
    ریواس
    انار
    نارنج
    تمبر هندی
    هندوانه
    فالوده سکنجبینی
 
 
میوه های مناسب فصل تابستان
 
میوه‌های تر می‌خوش (ترش و شیرین) همچون:
 
    آلو
    آلبالو
    گیلاس
    آلوچه
    توت سیاه
    سیب
    به
    کدو
    اسفناج
    خیار
 
نیز برای کاهش علائم آلرژی‌های تابستانه مفید هستند.
 
بهترین گوشت ها برای مصرف در تابستان
 
    ماهی قزل‌آلای تازه  
    ماهی کیلکا
    جوجه مرغ
    جوجه خروس
    تیهو (نوعی کبک)
    گوشت بزغاله
 
بهتر است این ماهی‌ها پرورشی نباشد و با اندکی روغن کنجد آب‌پز شده باشند. همچنین جوجه مرغ، جوجه خروس، تیهو و گوشت بزغاله که با چاشنی‌های ترش تهیه شده باشند برای این فصل مناسب است.
 


:: بازدید از این مطلب : 1464
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
بحث های زیادی درباره انواع چای شده است. چای های مفید برای سلامتی

بحث های زیادی درباره انواع چای شده است. چای های مفید برای سلامتی. در میان آن ها چای سبز بسیار رایج است. یکی از دیگر از چای هایی که امروزه رواج زیادی پیدا کرده است چای زعفران می باشد.
وب‌سایت بدونیم: بحث های زیادی درباره انواع چای شده است. چای های مفید برای سلامتی. در میان آن ها چای سبز بسیار رایج است. یکی از دیگر از چای هایی که امروزه رواج زیادی پیدا کرده است چای زعفران می باشد. تهیه این چای بسیار آسان است فقط کافی است آب داغ و مقداری زعفران داشته باشید. البته می توان مواد دیگری هم به آن اضافه کرد مثلا عسل، دارچین، زنجبیل، نعناع و…

در این مطلب ۲ نمونه دستور چای زعفران آورده ام که به ذهن، بدن و روحتان نیروی تازه می دهد.


فواید چای زعفران

از زمان های قدیم زعفران برای سلامتی کاربرد زیادی داشته است. حتی در برخی کشورها به دلیل خاصیت زعفران از آن در داروها استفاده می کردند. بهترین راه برای مصرف زعفران، چای زعفران است زیرا ترکیبات فعال زعفران محلول در آب است. بنابراین از طریق سیستم گوارشی مستقیما به گردش خون جذب می شود. از مهمترین فواید زعفران: آنتی اکسیدان، ضد التهاب، تقویت متابولیسم، تنظیم قند خون، ضد سرطان، ضد افسردگی و بسیاری موارد دیگر می باشد.

نحوه تهیه چای زعفران

دستور چای زعفران برای همه آسان است چون همانطور که از قبل گفتم مواد خاصی نیاز ندارد. بیایید با این دستور شروع کنیم:

چای زعفران و زنجبیل

مواد لازم:

        ۴ پیمانه آب
        چند رشته زعفران
        مقداری زنجبیل رنده شده
        ۲ قاشق سوپ خوری عسل
        مقداری چوب دارچین

1-آب را در ظرفی بریزید و بگذارید بجوشد.

2-عسل، زنجبیل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

3-اکنون زعفران را بریزید درب ظرف را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.

4-سپس درب ظرف را بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.

متابولیسم بدن را با چای زعفران بالا ببرید

چای زعفران مراکشی

مواد لازم:

        مقداری چای سبز
        مقداری رشته زعفران
        آب جوش به مقدار لازم
        ¼ پیمانه شکر


1-آب را بجوشانید سپس چای سبز راداخل آن بریزید.

2-پس از شستشوی برگ های چای سبز در آب آن ها را از آب جدا کنید و آب را دور بریزید.

3-برگ های چای سبز را در ظرف آب دیگری بریزید.

4-شکر و زعفران را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد.

5-می توانید برای طعم بهتر کمی نعناع به آن اضافه کنید.

6-چای زعفران چای بسیار مفیدی است که خوردن چند پیمانه از آن دنیایی از تغییرات را در زندگی شما ایجاد می کند.


:: بازدید از این مطلب : 1390
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
خطرناکترین شیوه خوردن قهوه استفاده از نی برای نوشیدن قهوه های آماده است که در برخی فروشگاه ها به فروش می رسند

خطرناکترین شیوه خوردن قهوه استفاده از نی برای نوشیدن قهوه های آماده است که در برخی فروشگاه ها به فروش می رسند و می تواند آب جوش را مستقیماً وارد مری کند و خطر سرطان زایی را تا حد زیادی افزایش دهد.
نوشیدن قهوه و چای داغ سرطان زا است!

بر اساس نتایج تازه ترین تحقیقات، نوشیدن چای و قهوه داغ خطر ابتلا به انواع سرطان های گوارشی را افزایش می دهد.کارشناسان به افراد توصیه می کنند از نوشیدن قهوه بسیار داغ پرهیز کنند، زیرا این کار می تواند باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری هایی چون سرطان مری ، گلو و بروز انواع تومورهای دستگاه گوارش شود.

تحقیقات جدید نشان داده است که خود دانه قهوه برای سلامت انسان بسیار مفید است اما نوشیدنی آن در دمای بالا می تواند به خاطر ورود آب جوش به داخل مری باعث انواع سرطان شود. کارشناسان توصیه می کنند افراد از نوشیدن قهوه در دمای بالاتر از 65 درجه سانتیگراد خودداری کنند و هنگام تمایل به نوشیدن قهوه ابتدا اندکی صبرکنند تا دمای آن ولرم شود.

خطرناکترین شیوه خوردن قهوه استفاده از نی برای نوشیدن قهوه های آماده است که در برخی فروشگاه ها به فروش می رسند و می تواند آب جوش را مستقیماً وارد مری کند و خطر سرطان زایی را تا حد زیادی افزایش دهد.

علاوه بر قهوه ، نوشیدن چای و انواع دمنوش ها با حرارت بالا  نیز می تواند با افزایش خطر ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش ، تشدید عارضه آکنه روزاسه(acne rosacea ,آکنه دوران بزرگسالی عبارت است از التهاب و قرمزی مزمن پوست صورت معمولاً گونه‌ها، بینی و پیشانی. در واقع این بیماری آکنه نیست.) ، بالا رفتن فشار خون، آسیب به پرزهای چشایی زبان، تخریب مینای دندان و بروز سوء هاضمه همراه باشد.

کارشناسان این نتایج را با تحقیق بر روی بیماران مبتلا به سرطان مری بدست آورده اند و اینکه اکثر آنها در طول زندگی خود سابقه نوشیدن چای و قهوه بسیار داغ را داشته اند.سرطان مری یکی از مرگبارترین سرطان ها در جهان است و کشورهایی چون ایران ، هند، چین و آمریکای جنوبی بالاترین میزان مبتلایان را دارد.

اهمیت نوشیدن چای و قهوه در دمای ولرم به اندازه ای است که سازمان بهداشت جهانی امسال اعلام کرده است حرارت بالای نوشیدنی ها از عوامل ابتلا به سرطان مری در جهان است.

این یافته ها توسط محققان آژانس بین المللی تحقیقات سرطان ایالات متحده انجام شده و در جدید ترین شماره مجله لانست به چاپ رسیده است.


:: بازدید از این مطلب : 1281
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()